OUR STORY

Mijn verhaal met PUUR Kapsalon&Hairspa is ontstaan vanuit een verlangen een salon te creëren vol biologische en ecologische producten die fairtrade geproduceerd zijn.

Gewoonweg alle goeds van de natuur als basis voor jouw verzorging van hoofdhuid en haar.

Bij PUUR omgeven we je graag met een moment van rust en wellness en wordt je geknipt volgens de allernieuwste trends die we hebben klaarstaan op onze boards.

Groen leven zit in ons DNA. Een geweldige uitdaging om dat te verbinden met de nieuwste kleurtrends en kniptechnieken.

Onze kracht is dat we kijken naar jouw huid en gezichtsvorm en daarbij een kapsel creëren dat echt bij je past! We geloven dat onze groene werkwijze het antwoord kan zijn op huidproblemen, allergieën en vooral op jouw verlangen naar balans.

We zoeken je op op Instagram, schrijven je nieuwsbrieven en natuurlijk ben je dagelijks welkom in de salon voor nieuwe haarproducten.

Bij PUUR krijg je meer: alle goeds van de natuur, de lekkerste koffie en thee, biosap, uitgebreide wellness massage, goede muziek en natuurlijk het beste kapsel! 

Welkom bij PUUR, jouw hairspa!

"THE DESIRE TO CREATE IS ONE OF THE DEEPEST YEARNINGS OF THE HUMAN SOUL"

Marieke Poirot - de Wit

"Mijn passie voor PUUR is ontstaan vanuit een verlangen jou

al het goeds van groen te laten ervaren en natuurlijk het allerbeste kapsel te geven. Dat al jaren neerzetten met mijn team, balans brengen, rust en creativiteit is elke keer weer een geweldige uitdaging!"

Vilja van Dijk

"Als topstylist vind ik alle aspecten van mijn vak prachtig! Om met deze producten te mogen werken die biodynamisch geproduceerd zijn maakt dat ik elke dag weer verrast ben door de geuren, zachtheid en pigmentaties. Hier wordt ik blij van!"

Naomi Besemer

"Als assistent styliste leer ik het vak mij steeds meer eigen te maken. Ik geniet ervan om te zien hoe mooi mensen na hun tijd bij PUUR naar buiten lopen. De sfeer en gezelligheid maken dat ik me thuis voel."

STAY UP TO DATE
OPENINGSTIJDEN
instagram.PNG
pinterest.PNG

Adres:

Prinsengracht 89B

4233 EV Ameide 

Tel. 0183 - 60 94 95

info@puurkapsalon.nl 

Donderdag                   9.00-21.00uur
Vrijdag                          9.00-18.00uur
Zaterdag                      9.00-16.00uur