PRIVACYVERKLARING

Uw privacy is voor PUUR Kapsalon van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken.

Gebruik persoonsgegevens

PUURKapsalon verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten, en/of omdat u deze zelf aan PUURKapsalon heeft verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Geboortedatum

- Uw behandelingen

Doel verwerken persoonsgegevens

PUUR Kapsalon verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te nemen als u daarom verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail, chat, whatsapp en/of per post) te kunnen benaderen indien nodig, of als u daarom vraagt. Daarnaast kan PUUR Kapsalon uw persoonsgegevens gebruiken om te weten welke behandelingen u bij ons heeft gekregen en voor het versturen van nieuwsbrieven. U kunt altijd aangeven dat u niet meer benaderd wil worden en/of uitgeschreven wil worden voor nieuwsbrieven.

Bewaartermijn

PUUR Kapsalon bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Als u geen klant meer bij ons bent worden uw gegevens maximaal een jaar bewaard. Daarnaast worden uw gegevens direct verwijderd als u daar om verzoekt, tenzij wettelijke voorschriften anders bepalen. Dan worden de wettelijke termijnen gevolgd.

Delen met anderen

PUUR Kapsalon verstrekt uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instellingen zonder uw voorafgaande toestemming. Behalve als het nodig is om u een product of dienst te kunnen leveren dat u bij ons heeft besteld. Deze bedrijven of instellingen mogen de gegevens alleen gebruiken voor bovengenoemde doeleinden. Elk ander gebruik daarvan is verboden. Ook geven wij persoonlijke gegevens vrij als we door de wet daartoe verplicht worden gesteld.

Gebruik van cookies

PUUR Kapsalon gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Als u geen cookies wilt ontvangen, kunt u zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Beveiliging

PUUR Kapsalon neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt de verantwoordelijkheid om de gegevens die u ons toevertrouwt te beveiligen. PUUR Kapsalon gebruikt verschillende veilige technieken om uw gegevens te beschermen, waaronder veilige servers en firewalls.

Inzage, wijzigen of verwijderen van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, of als u uw gegevens wilt wijzigen of wissen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klacht indienen

PUUR Kapsalon wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, wanneer u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen.

 

Contactgegevens

Als u vragen of verzoeken heeft over het privacy beleid, dan kunt u contact opnemen met:

PUURKapsalon

Marieke Poirot-de Wit

Prinsengracht 89A

4233 EV Ameide

E-mail: info@puurkapsalon.nl

Telefoon: (0183) 60 94 95

STAY UP TO DATE
OPENINGSTIJDEN
instagram.PNG
pinterest.PNG

Adres:

Prinsengracht 89B

4233 EV Ameide 

Tel. 0183 - 60 94 95

info@puurkapsalon.nl 

Donderdag                   9.00-21.00uur
Vrijdag                          9.00-18.00uur
Zaterdag                      9.00-16.00uur