Hormonen en jouw haar.


Wist je dat hormonen die te maken hebben met jouw vruchtbaarheid, veel invloed hebben op jouw haar en kapsel?! Hormonen regelen namelijk ook het op peil houden van je huid- en haarconditie. Vier dagen voor je menstruatie is er een hoge concentratie van oestrogenen in je lichaam; vlak voor en tijdens de menstruatie daalt het niveau sterk. De conditie van je huid en haar kunnen hierdoor veranderen. Je haar wordt droger, je huid vetter. Vandaar dus dat je ‘er niet zo goed uitziet’ en dat je haar niet lekker valt. Ook zwangerschap heeft invloed. Vanaf de vijfde maand van de zwangerschap valt je haar minder uit waardoor je coupe een stuk voller wordt. Helaas maakt je haar in ongeveer de derde maand na de bevalling een inhaalslag en vallen alle opgespaarde haren alsnog uit waardoor het lijkt alsof je opeens last hebt van haaruitval. ‘Oude’ haren worden dan naar buiten geduwd door nieuwe groeiende jonge haartjes. Met de menopauze zien we dat haren glanslozer, droger en dunner worden. Gelukkig kunnen we daar iets mee in de salon en maken we er gewoon een prachtig kapsel van!

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
STAY UP TO DATE
OPENINGSTIJDEN
instagram.PNG
pinterest.PNG
Donderdag                  9.00-21.00uur
Vrijdag                         9.00-18.00uur
Zaterdag                      9.00-16.00uur

Adres:

Prinsengracht 89B

4233 EV Ameide 

Tel. 0183 - 60 94 95

info@puurkapsalon.nl