Green lover!


Groen staat voor nieuw leven, natuur en vaak ook voor biologisch en Puur. Een kleur die bij onze salon past, al zie je dit niet in onze kleding of kleurgebruik terug. Nee, groen is iets wat in ons zijn zit. Groen, nieuw leven, nieuwe kapsels, nieuwe fases, producten dicht bij de natuur. Allemaal elementen van groen waarmee we jou willen verbinden met alle goeds wat de natuur je geeft! Een kapsalon die meer biedt dan een nieuw kapsel. Een moment voor jou, verwend door het al het goede van Groen. Groen staat voor nieuw leven. Voor natuur en gezondheid. En voor puur groen eten! Maar als ik moe ben, is een boterham pakken zoveel makkelijker dan koken. En toch, let’s keep up the good work! Zo heb jij vast ook van die goede voornemens waar je wat groener wilt zijn, wat puurder en beter voor je lijf. Blijven doen, ook al valt het wel eens tegen. Kleine stapjes hebben ook effec

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
STAY UP TO DATE
OPENINGSTIJDEN
instagram.PNG
pinterest.PNG
Donderdag                  9.00-21.00uur
Vrijdag                         9.00-18.00uur
Zaterdag                      9.00-16.00uur

Adres:

Prinsengracht 89B

4233 EV Ameide 

Tel. 0183 - 60 94 95

info@puurkapsalon.nl