Gelukkig?!


Ben jij gelukkig? Als je gelukkig bent, ben je tevreden met je huidige levensomstandigheden. En dat levert een lekker vredig gevoel, blijdschap en vrolijkheid op. Meestal is er iets waardoor je je gelukkig voelt; het gaat goed in je leven, er is iets bijzonders gebeurd of je hebt iets moois gepresteerd. Geluk begint allereerst bij wat je denkt, niet bij wat je meemaakt. Andersom is het hetzelfde: je wordt allereerst ongelukkig van je gedachten en niet allereerst door jouw ervaringen. Te vaak denken wij dat geluk iets is wat je kunt zoeken en vinden in dingen die je kunt beleven, maar geluk voel je vanbinnen. Vaak raakt ‘je gelukkig voelen’ bedolven onder allerlei illusies, verkeerde verwachtingen en blinde vlekken. Daarom is het goed stil te staan bij de vraag; zijn mijn verwachtingen haalbaar? Zoek ik geluk op de goede plek? Waar wordt ik nu gelukkig van? Geluksgevoel produceert endorfines, op morfine lijkende stoffen. Je kent ze van het 'het houden van' gevoel. En dat gevoel is heerlijk! Geluk is belangrijk, je hebt het nodig in het leven! Daarom, zoek het niet te veel in ervaringen maar meer in jouw manier van kijken en denken. Leef vanuit je hart! Don't miss the magical moments!

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
STAY UP TO DATE
OPENINGSTIJDEN
instagram.PNG
pinterest.PNG
Donderdag                  9.00-21.00uur
Vrijdag                         9.00-18.00uur
Zaterdag                      9.00-16.00uur

Adres:

Prinsengracht 89B

4233 EV Ameide 

Tel. 0183 - 60 94 95

info@puurkapsalon.nl