BIOLOGISCHE HAARVERZORGING IS DUUR?!


De meeste mensen lachen een beetje wanneer ik vertel dat onze salon gaat voor biologische haarverzorging. ‘Bestaat dat ook al?’ Maar na even doorpraten, vind je vaak interesse. Voor veel mensen is het logisch dat je voor biologische of groene haarverzorgingsproducten kijkt naar je portemonnee. Kan ik meer betalen en wil ik meer betalen voor iets wat beter is voor mijn lichaam en voor de natuur? Want je betaald wellicht iets meer voor een niet altijd direct zichtbaar effect. Op langere termijn zeker wel! Veel haarverzorgingsproducten bevatten schadelijke stoffen, industriële chemische producten zoals pesticiden, kankerverwekkende stoffen en stoffen die je hormoonhuishouding en voortplanting verstoren. Dat wil je niet. Het brengt disbalans in je lijf. En betreft de prijs: veel biologische producten zijn veel duurzamer in het verbruik omdat de ingrediënten veel puurder zijn en daardoor beter verzorgen zodat je veel minder nodig hebt. Je hebt hierdoor langer plezier van je product en ook nog eens minder afval. Je hoeft het roer echt niet in één keer om te gooien maar kijk wat haalbaar voor je is! Wij denken daarbij niet alleen aan de PUURheid van de grondstoffen zelf maar ook aan op welke manier de grondstoffen zijn verkregen en hoe wij het op de meest duurzame manier in de kapsalon kunnen verkopen. Het hele proces is belangrijk! De mensen die hebben meegewerkt in het proces tot 'onze' producten zijn goed betaald en er is geen gif gebruikt bij de bron van de grondstoffen. Wel zo fijn voor de mensen die bij de bron werken en wel zo fijn voor jouw haren en jouw lijf! Zo proberen we de wereld en jouw haren een stukje mooier te maken! Wat vind jij van biologische haarverzorging? Go or no g

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
STAY UP TO DATE
OPENINGSTIJDEN
instagram.PNG
pinterest.PNG
Donderdag                  9.00-21.00uur
Vrijdag                         9.00-18.00uur
Zaterdag                      9.00-16.00uur

Adres:

Prinsengracht 89B

4233 EV Ameide 

Tel. 0183 - 60 94 95

info@puurkapsalon.nl