Trots op mijn salon!

March 26, 2018

Eerlijk? Ik ben een tikje stressgevoelig. Het leven kan me zomaar uit balans brengen. En ja, als ik reëel ben weet ik weer; ik wil meer dan ik kan. Ik ren graag vooruit. Pas las ik wat Susan Smit schreef: “Een evenwichtskunstenaar, zo’n type dat met zo’n stok over een koord loopt, is niet in balans maar houdt zichzelf in balans, En hoe doet hij dat? Door afwisselend naar de ene kant en naar de andere kant te hellen. Niet te ver, niet steeds naar dezelfde kant en steeds weer terug naar het midden. Het rustpunt. De kern in onszelf die we altijd terug kunnen vinden als we stil zijn”

Wow, dat sprak mij echt aan. Ik zoek ook balans en wil daarvoor van alles doen. Maar het is als lopen op een koord, zoekend naar dat rustpunt. Door stil te zijn, stil te staan en te luisteren naar mezelf. In de kapsalon zoek ik ook naar balans en rust voor ons team door een goede werkomgeving te creëren. En dat lukt. In andere kapsalons waar geen pure producten werden gebruikt, merkten we allemaal de schade die ons dat opleverde. Geïrriteerde huid (verf, shampoos aan je handen) en zere longen (haarlak, ammonia wat je veelvuldig inademt). Sinds we PUUR zijn, zijn die klachten vrijwel voorbij. Wat een cadeau! Goed voor de balans van ons lichaam! Dat maakt de kapsalon voor mij een plek waar ik trots op ben. Ik kan mijn team en jou als klant een fijne omgeving aanbieden. Heerlijk!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

March 26, 2018

March 26, 2018

March 26, 2018

March 26, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
STAY UP TO DATE
OPENINGSTIJDEN
instagram.PNG
pinterest.PNG

Adres:

Prinsengracht 89B

4233 EV Ameide 

Tel. 0183 - 60 94 95

info@puurkapsalon.nl 

Donderdag                   9.00-21.00uur
Vrijdag                          9.00-18.00uur
Zaterdag                      9.00-16.00uur