EVENTJES STIL

March 26, 2018

Hoe fijn het ook is dat we leven in een wereld vol technologie, kennis en mogelijkheden, het kan allemaal ook behoorlijk stressvol zijn. Geregeld stilte ervaren, zorgt ervoor dat je hersenen nieuwe cellen aanmaken. Door stilte kom je dichterbij je diepere en belangrijke gedachten en het helpt tegen stress. Als je voldoende stilte ervaart, is ons brein instaat gedragsfuncties te herstellen. Zie stilte dus als iets dat je echt nodig hebt net als eten en slapen. Probeer eens te bedenken hoe kun je die rust en stilte pakken, gewoon in het leven van elke dag? Als je eens een moment per dag of per twee dagen apart zet voor stilte, levert dat je vast en zeker goeds op. Loop een stuk alleen buiten en luister naar je gedachten of probeer de dag te beginnen met meditatie. Zo’n rustmoment kan ervoor zorgen dat je weer even tot jezelf komt, waardoor je de dagelijkse drukte beter aankunt. Durf onbereikbaar te zijn. Ga wat vaker offline. Je telefoon maakt je onrustig en met afleiding werk je niet efficiënt. Zet wanneer mogelijk je telefoon een paar uur op vliegtuigmodus. Wat een rust! Enne.. de wereld gaat gewoon door als jij niet binnen vijf seconden reageert. Ruim ook tijd in om niets te doen. Een tijd waarin je rommelt, opruimt, tuiniert, mijmert, verveelt. Heerlijk! Het geeft je hersens de broodnodige tijd om alles wat je gedaan hebt en gaat doen te verwerken. Hoe pak jij het aan? Benieuwd

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

March 26, 2018

March 26, 2018

March 26, 2018

March 26, 2018

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
STAY UP TO DATE
OPENINGSTIJDEN
instagram.PNG
pinterest.PNG

Adres:

Prinsengracht 89B

4233 EV Ameide 

Tel. 0183 - 60 94 95

info@puurkapsalon.nl 

Donderdag                   9.00-21.00uur
Vrijdag                          9.00-18.00uur
Zaterdag                      9.00-16.00uur